Professioneel – Betrouwbaar – Flexibel

Een team met professionals

Het team van 3ICT bestaat uit gedreven en ervaren professionals die allen beschikken over de benodigde kennis en certificeringen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Binnen ons team is de complete ICT-kennis op alle gebieden aanwezig. Dankzij de uitvoerige kennis, korte communicatielijnen en servicegerichtheid zijn wij al jaren een gerenommeerde partner voor het MKB. Iedereen in het team van 3ICT kent zijn taken en staat klaar om u van de beste oplossingen te voorzien.

Dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding van 3ICT is in handen van oprichters Martijn Janssen en Aniel Ramdjanamsingh, twee ICT-professionals met elk hun eigen kwaliteiten. De combinatie van inhoudelijke ICT-kennis en commercieel vernuft leidt tot een bedrijfsvoering waarin ervaring, kennis en kunde worden samengesmeed met het streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 

Aniel Ramdjanamsingh

Aniel en MartijnAniel heeft dankzij zijn verleden als accountmanager, salesmanager en relatiebeheerder belangrijke bagage op commercieel gebied. Voor ieder budget zal Aniel een oplossing vinden, waarbij hij uitermate goed kan luisteren naar de wensen van de klant en het bijna een sport vindt om altijd kostenbesparend te kunnen werken voor zijn klanten.

Van al zijn eigenschappen is service gerichtheid wellicht de belangrijkste. Aniel is duidelijk in zijn doelstelling: behandel klanten zoals jezelf behandeld wilt worden. Ga qua oplossingen bedenken altijd verder dan wat de klant van je verwacht, zodat je iemand kunt verbazen.

Dit is ook wat Aniel aan zijn team meegeeft; een persoonlijk gesprek is van onschatbare waarde voor beide partijen, leer elkaar en de klanten goed kennen en zorg dat je benaderbaar bent in alle opzichten. Alleen daarmee kunnen we samen een band opbouwen en elkaar goed leren kennen, zodat we weten wat we kunnen doen om onze klanten zo goed mogelijk te servicen. 

Martijn Janssen

Geen ICT probleem gaat Martijn uit de weg, simpelweg omdat hij denkt in uitdagingen en oplossingen. Voor de oprichting van 3ICT deed Martijn uitvoerige kennis en ervaring op in functies als technisch projectleider, technisch consultant, infrastructuurarchitect en senior systeembeheerder.

Martijn is de vraagbaak binnen het 3ICT team, met het grootste gemak en een flinke dosis geduld pakt hij ingewikkelde zaken feilloos op. Hij is de opleider en trainer binnen het team en is graag van de partij als klanten om advies vragen. Doordat hij net even buiten de kaders denkt, kan hij met ogenschijnlijk simpele oplossingen de grote uitdagingen prima ondervangen.

Zijn kennis en know-how deelt hij graag; een klant die zijn/haar ICT systeem goed begrijpt kan daar namelijk veel meer mee dan gedacht wordt op het eerste gezicht. Martijn is een rustige en evenwichtige partner die een baken is in de 3ICT hectiek. Het liefst is hij bezig om zich de nieuwste technieken eigen te maken, waarna hij die kennis in begrijpelijke taal omzet naar het team en onze klanten en partners. 

Van klant naar partnerschap

Bij 3ICT bouwen wij aan partnerschappen, want aan een partner kun je alles vragen, daar deel je jouw kennis mee en daar heb je het volste vertrouwen in. Wij werken doorlopend aan optimale service voor uw organisatie waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit de fundering vormen. Ons team weet wat voor u de beste oplossingen zijn, nu en in de toekomst. 

De koffie staat klaar

Ben je benieuwd naar de gezichten achter 3ICT waar we ongelofelijk trots op zijn? De koffie staat altijd klaar, wij zijn gevestigd in het bedrijvenpark Spoorzicht aan de Haverstraat 66 in Nieuw-Vennep. 

Je bent meer dan welkom, vol passie en met een flinke dosis energie leggen graag uit wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.