Professioneel – Betrouwbaar – Flexibel

Het team van 3ICT bestaat uit gedreven en ervaren professionals die allen beschikken over de benodigde kennis en certificeringen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Binnen ons team is de complete ICT-kennis op alle gebieden aanwezig. Dankzij de uitvoerige kennis, korte communicatielijnen en servicegerichtheid zijn wij al jaren een gerenommeerde partner voor het MKB.

De dagelijkse leiding van 3ICT is in handen van oprichters Martijn Janssen en Aniel Ramdjanamsingh, twee ICT-professionals met elk hun eigen kwaliteiten. Voor de oprichting van 3ICT deed Martijn uitvoerige kennis en ervaring op in functies als technisch projectleider, technisch consultant, infrastructuurarchitect en senior systeembeheerder. Aniel heeft dankzij zijn verleden als accountmanager, salesmanager en relatiebeheerder belangrijke bagage op commercieel gebied. De combinatie van inhoudelijke ICT-kennis en commercieel vernuft leidt tot een bedrijfsvoering waarin ervaring, kennis en kunde worden samengesmeed met het streven om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Iedereen in het team van 3ICT kent zijn taken en staat klaar om u van de beste oplossingen te voorzien.

Van klant tot partnerschap

Bij 3ICT staat partnerschap hoog in het vaandel. Wij werken doorlopend aan optimale service voor uw organisatie waarbij professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit de fundering vormen. Ons team weet wat voor u de beste oplossingen zijn, nu en in de toekomst. Maak kennis met het team van 3ICT.