Werken met de Cloudoplossing van 3ICT

Concurrentiepositie vergroten door Online Werken

“Werken in de Cloud of het Online Werken”: u heeft er ongetwijfeld over gehoord of u werkt er al mee. Met het Online Werken van 3ICT wordt alle door u gebruikte software, data en email benaderbaar vanaf elke locatie waar internet of 4G beschikbaar is. Het Online Werken van 3ICT zorgt ervoor dat uw concurrentiepositie wordt vergroot door de focus van uw organisatie op de corebusiness te vergroten.

Gemakkelijk op- en afschalen van werkplekken

Door de flexibiliteit van de Cloud van 3ICT is het mogelijk om binnen enkele minuten gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Uiteraard wordt elke werkplek apart ingericht met de daarbij horende rechten zodat uw data altijd veilig staat.

Veiligheid gegarandeerd

De Online Werkplekken zijn voorzien van 2FA (Two Factor Authentication). Hierdoor is het inloggen op uw werkplek persoonsgebonden en kan niemand anders er zomaar bij. U heeft nl. een eigen wachtwoord en u ontvangt een unieke code per app om in te loggen.

Met het behalen van het ISO-certificaat bewijst 3ICT een beleid te hanteren waarin de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie centraal staan.

3ICT streeft ernaar om de dienstverlening continu en aantoonbaar te verbeteren. Dankzij deze certificering hebben onze klanten nu de bewezen garantie dat hun informatie op adequate wijze door ons wordt beveiligd via een doelmatig en effectief beleid.

Werkomgeving 24/7 beschikbaar

Uw complete werkomgeving is 24 uur per dag beschikbaar: thuis, op kantoor en onderweg. Uw kantoor is 24x7 beschikbaar met Online Werken via 3ICT.

Een vast bedrag per maand

Het gebruik van uw werkomgeving staat centraal: uw software en data zijn vanaf iedere locatie beschikbaar tegen zeer scherpe tarieven. U bent niet langer genoodzaakt om doorlopend te investeren in dure hard- en software. Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zijn performance, stabiliteit en flexibiliteit gegarandeerd.