Webhosting pakketten op maat

Webhosting betekent het bieden van een plek voor uw website. Iedere website neemt ruimte in beslag. Webhosting biedt u deze ruimte en zorgt ervoor dat uw website online en benaderbaar is. Net zoals bestanden worden opgeslagen op uw computer, worden websites opgeslagen op het Internet. Omdat uw website voor iedereen benaderbaar dient te zijn, moet deze “gehost” worden. Webhosting van 3ICT zorgt hiervoor.

Webhosting op maat

Webhosting is er in alle soorten en maten: zo kunt u kiezen voor een beperkte hoeveelheid ruimte en dataverkeer voor het hosten van een eenvoudige website. Wanneer u behoefte hebt aan veel ruimte, omdat u bijvoorbeeld foto’s en video’s wilt delen, kunt u kiezen voor een ruimer hostingpakket. Ook de hoeveelheid dataverkeer is van belang: hoe meer data er op uw website aanwezig is, des te meer bandbreedte (de hoeveelheid aan uitgewisselde data) deze nodig heeft.

3ICT biedt voor iedere website een passende hosting. Wij verzorgen de webhosting van kleine, eenvoudige websites maar ook die van zeer grote online projecten.

Scherpe tarieven

Welke oplossing u ook kiest, wij hanteren altijd zeer scherpe prijzen en garanderen u optimale bereikbaarheid en uptime. Indien gewenst, verzorgen wij ook uw domeinregistratie.

Bent u op zoek naar een betrouwbare webhost? Neem dan contact met ons op voor een passend voorstel. Ook wanneer u meer informatie wenst of vragen hebt, staat 3ICT u graag te woord. Wij leveren u altijd een passend webhostingpakket dat aansluit op uw wensen, eisen en budget.