3ICT steunt de zorg

Al een aantal jaar kopen en bedrukken wij onze overhemden en polo's bij Gerard en Jacqueline Blankennagel van Blanc Promotie Textiel te Boesingheliede. Vanaf dag een is het fijn zaken doen en blijkt ook dat zij hun hart op de juiste plek hebben.

Wij worden nl. gebeld door Jacqueline met de mededeling dat zij onder-shirts voor o.a. het ziekenhuis in Hoofddorp en Haarlem hebben gesponsord. Hier is een schreeuwend te kort aan, meldt zij ons. Het gaat dan om speciaal ademende 100% polyester sportshirts dry fit om te dragen onder de beschermende overalls. Door deze sport-shirts te dragen is het behaaglijker om de overall tijdens de strijd tegen Corona aan te houden en verlicht het hun werk iets.

Vanuit Blanc is er dus een actie opgezet om mee te helpen de ziekenhuizen en andere zorginstellingen te sponsoren met deze onder-shirts en heeft ons gevraagd of wij ook ons steentje willen bijdragen om de actie tot een groter succes te maken.

3ict steunt de zorg

3ICT steunt de zorg

Ja, uiteraard helpen wij mee met deze topactie. 3ICT steunt ook de zorg!
De onder-shirts die 3ICT sponsort, gaan naar het AMC te Amsterdam. Wij zijn er trots op dat wij met zijn allen dit kunnen doen en dankbaar voor de ongelooflijk harde werkers in de zorg. Ondanks de lichtpuntjes en de verbeteringen die wij nu zien, denken wij dat ze onze steun nog steeds hard kunnen gebruiken.
#dankbaar

Wilt u ook meehelpen met deze actie? Klik dan op onderstaande banner die verwijst naar de contact gegevens van Blanc Promotie Textiel en vraag naar Gerard of Jacqueline. Zij staan u graag te woord.

Goede gezondheid gewenst en tot snel! #wecandothistogether

Contactgegevens Blanc Promotie Textiel te Boesingheliede