VoIP zakelijk

ISDN bestaat sinds de jaren ‘90. ISDN is herkenbaar aan de betrouwbare analoge telefoonverbindingen en goede geluidskwaliteit. Door de komst van een nieuwe manier van zakelijk communiceren over het internet geheten VoIP, is het onderhoud van de ISDN-lijnen niet meer rendabel geworden voor KPN. Er is dan ook besloten om uiterlijk per 1 september 2019 te stoppen met deze vaste telefoonlijnen waar vaak ook het alarm op zit.

ISDN gaat verdwijnen, uw oplossing is VoIP van 3ICT

Eén nummer, overal en altijd bereikbaar. Dat kan met VoIP telefonie van 3ICT. VoIP telefonie van 3ICT is zowel voor eenmansbedrijven als voor grote(re) organisaties zeer geschikt. Flexibel in alle opzichten. Uw nummer op kantoor is ook thuis of onderweg bereikbaar.

Door VoIP gebruik te laten maken van uw breedband internetverbinding, kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van 3ICT. Het is ook mogelijk om uw mobiele nummers te koppelen aan uw VoIP-omgeving.

Meer functionaliteiten voor minder geld

Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding zonder dat u hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. De spraak is van een superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM- en ticketsystemen.

De voordelen

  • Kostenbesparend
  • Geen telefooncentrale meer nodig
  • Flexibel
  • Schaalbaar
  • Uiterst betrouwbaar (99.99% uptime)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Nummerbehoud mogelijk
  • Vast-mobiel koppeling

De mogelijkheden van VoIP zijn vrijwel eindeloos. 3ICT helpt u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Gaat u voor een laagdrempelige oplossing of kiest u juist voor uitgebreide, aanvullende diensten? In een persoonlijk gesprek vertellen wij u alles over de mogelijkheden van VoIP en gaan wij samen met u op zoek naar de voor u geschikte oplossing.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van meer informatie over uw VoIP-omgeving en onze actie 50% korting de eerste 3 maanden.