VMware

VMware is een wereldwijd bekend merk. Het bedrijf is opgericht in 1998 en specialiseert zich in virtuele infrastructuur. VMware levert en beheert onder andere datacenters en aanverwante producten, optimalisatiesoftware en hardware voor bedrijven. Daarnaast staat VMware bekend om haar virtualisatietoepassingen zoals VMware Player en VMware Server waarmee klanten zelf kunnen virtualiseren.

Als één van de eerste en grootste spelers geniet VMware een uitstekende reputatie. Zo kent het bedrijf wereldwijd meer dan 4 miljoen gebruikers, verdeeld over meer dan 20.000 bedrijven. Het feit dat alle 100 bedrijven uit de Fortune 100 companies gebruik maken van VMware toepassingen, geeft een beeld van waar het bedrijf vandaag de dag staat.

Het doel van VMware is om virtualisatie bereikbaar te maken voor bedrijven met standaard kantooromgevingen. Sinds 1999 is het bedrijf toegespitst op virtualiseren en dit niet zonder resultaat: in 2006 was VMware de eerste aanbieder van de virtualisatieplatformen zoals men deze vandaag de dag kent.

Meer informatie over deze partner