Over Veeam Software

Veeam® is moderne gegevensbeveiliging (Modern Data Protection™) en biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor virtualisatie (Built for Virtualization™) en de cloud. Veeam Software, een Elite VMware Technology Alliance Partner en Microsoft Managed Partner, ontwikkelt innovatieve producten voor de beveiliging en het beheer van VMware vSphere en Microsoft Hyper-V.

Veeam Backup & Replication™ biedt VMware-back-up, Hyper-V-back-up, herstel en replicatie. Dankzij deze ideale VM-back-upoplossing kunnen organisaties voldoen aan RPO`s en RTO`s, tijd besparen, risico`s uitsluiten en investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlagen. Veeam Backup Management Suite™ combineert Veeam Backup & Replication en Veeam ONE™ in één geïntegreerde oplossing om investeringen in virtualisatie te beschermen, de productiviteit van beheerders te verhogen en de dagelijkse beheerrisico`s te verminderen. Veeam Management Pack™ (MP) breidt bedrijfsmonitoring uit naar VMware via Microsoft System Center. Veeam levert ook gratis tools voor de virtualisatiegemeenschap.

Veeam is een particulier bedrijf, dat is opgericht in 2006 en dat winst maakt sinds 2009. Veeam heeft momenteel wereldwijd meer dan 23.000 ProPartners en 91.500 klanten. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar de website van Veeam.

Veeam Backup & Replication

Moderne gegevensbeveiliging, speciaal ontwikkeld voor virtualisatie en de cloud

Veeam Backup & Replication™ biedt moderne gegevensbeveiliging (Modern Data Protection™) die speciaal is ontwikkeld voor virtualisatie (Built for Virtualization™) en de cloud. Met dit softwarepakket beschikt u over krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde gegevensbeveiliging voor VMware en Hyper-V. Dankzij innovatieve features kunnen organisaties van elke omvang voldoen aan hun hersteldoelstellingen (RTO’s en RPO’s), tijd besparen en risico’s uitsluiten. Veeam Backup & Replication biedt de meest complete beveiliging voor virtuele infrastructuren in één pakket, dat het hoogste rendement op investeringen biedt en dat de TCO (total cost of ownership) aanzienlijk verlaagt.

Lees meer over Veeam Backup & Replication.

Veeam Backup Essentials

Aantrekkelijk geprijsde back-up voor kleine bedrijven

Ook organisaties met een klein aantal hosts hebben betrouwbare gegevensbeveiliging nodig Veeam® Backup Essentials™ biedt alle krachtige en gebruiksvriendelijke features en voordelen van Veeam Backup & Replication™ in een bijzonder aantrekkelijk geprijsde oplossing voor kleine bedrijven. Veeam Backup Essentials is een speciaal samengesteld pakket waarmee u veel geld bespaart. Het voldoet aan de behoeften van IT-beheerders van bedrijven met minder dan 200 werknemers en virtuele omgevingen met 2, 4 of 6 sockets.

Lees meer over Veeam Backup Essentials.

Veeam Backup Management Suite

Overzicht, schaalbaarheid en controle

Veeam® Backup Management Suite™ levert gegevensbeveiliging met geavanceerde functies voor VMware- en Hyper-V-omgevingen van elke omvang. Naast alle features van Veeam Backup & Replication™ biedt Veeam Backup Management Suite een compleet overzicht van de back-upinfrastructuren, geavanceerde monitoring van back-uptaken en -resources, en overzichtelijke rapportage en gedetailleerde documentatie van back-upstatus, prestaties, beschikbaarheid, verbruik en nog veel meer.

Lees meer over Veeam Backup Management Suite.

Veeam ONE

Krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde oplossing voor monitoring en rapportage

Veeam® ONE™ biedt krachtige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk geprijsde monitoring, rapportage en capaciteitsplanning voor VMware, Hyper-V en Veeam Backup & Replication™. U krijgt een compleet overzicht van uw back-up- en virtuele infrastructuur zonder beperkingen ten aanzien van het aantal stand-alone-hosts, beheerservers en fail-overclusters. Met geavanceerde monitoring, rapportage en capaciteitsplanning voor Veeam Backup & Replication biedt Veeam ONE virtualisatiebeheerders een complete, geïntegreerde oplossing waarmee de beveiliging, prestaties en beschikbaarheid van hun gehele virtuele omgeving worden geoptimaliseerd.

Lees meer over Veeam ONE.

Veeam Management Pack voor VMwar

Maak optimaal gebruik van uw investering in Microsoft System Center voor het beheer van VMware

Veeam® Management Pack™ benut uw investering in Microsoft System Center om VMware te integreren in ‘app-to-metal’-beheer. Met een verbeterd, fouttolerant systeem voor gegevensverzameling gaat Veeam MP door met monitoren, zelfs tijdens een vCenter-storing. En nieuwe rapportagefuncties brengen alerts in verband met vSphere-configuratiewijzigingen om zo de hoofdoorzaak van problemen vast te stellen. Dankzij Veeam MP kunnen klanten die gebruikmaken van Veeam Backup & Replication tevens de status van back-uptaken en -diensten monitoren, en rapporteren over beveiligde VM’s en back-upopslaggebruik en -trends. En dit allemaal in de System Center-console.

Meer informatie over Veeam Management Pack voor VMware.

Veeam Smart Plug-in™ (SPI) voor VMware

Intensieve VMware-monitoring met HP Operations Manager

Veeam Smart Plug-in breidt intensieve agentless VMware-monitoring uit naar HP Operations Manager. Met 500+ implementaties wereldwijd helpt Veeam SPI bedrijven om hun bestaande HP-investering optimaal te benutten voor het beheer van fysieke en virtuele infrastructuren, applicaties en afhankelijkheden vanuit één console.

De Veeam SPI biedt complete Operations Manager-functionaliteit voor alle VMware-componenten, zoals 500+ events en 175 gegevens voor ongeëvenaarde VMware-monitoring, waarmee u meteen aan de slag kunt. De Veeam SPI heeft bovendien een uitgebreide knowledge base met veel informatie over VMware. Hiermee kunt u sneller dan ooit de hoofdoorzaak van een probleem vaststellen en het probleem oplossen!

Meer informatie over Veeam Smart Plug-in voor VMware.