ICT detachering van IT professionals

3ICT heeft een aantal ICT-ers in dienst die wij als het ware "uitlenen" aan andere bedrijven. Dit betekent dat de gedetacheerde werknemer bij 3ICT op de loonlijst staat en voor een lange of korte tijd bij u aan het werk gaat. 

Afhankelijk van de werkzaamheden en de gewenste specialisatie vinden wij de beste ICT-er voor de functie die bij u vrij is gekomen. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijk project zijn of een onverwachte piek in werkzaamheden.

Hoe werkt 3ICT als ict detacheringsbureau?

Snel een deskundige ICT specialist

Doordat werving en selectie een tijdrovende bezigheid is en de markt op dit moment overspoeld is geraakt met de enorme vraag naar ervaren ICT-ers, scheelt dit enorm in tijd en energie. Het voorwerk zoals eerste inteviews, CV's beoordelen en checken en advertenties plaatsen kunt u overslaan. U kunt ervan uitgaan dat wij dit huiswerk voor u hebben gedaan. Uiteraard hebben wij eerst een gesprek met u, zodat u alle wensen en eisen aan ons kunt doorgeven. Doordat wij zelf diepe wortels hebben in de ICT branche, is het voor ons diverse malen gemakkelijker om de juiste persoon te plaatsen.

Minder risico en meer flexibiliteit

Doordat 3ICT de werkgever is, neemt u geen enkel risico, bijvoorbeeld het risico van loon doorbetaling door ziekte. Omdat de ICT-er niet bij u in dienst is. Overigens spreken wij wel een proefperiode af en een opzeg termijn. Onze afspraken zijn helder, zodat zowel u als de gedetacheerde en 3ICT weten waar we aan toe zijn.

Open en andere blik

Onze ICT-ers zijn al bij een flink aantal bedrijven aan de slag gegaan en kunnen daardoor gemakkelijk schakelen en vaak nieuwe en frisse ideeën aanbrengen of tot mooie oplossingen te komen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-714230 of stuur een email naar .