Veiligheid van uw Online Backup

Back-up van bedrijfskritische data

Vertrouwen, zekerheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke elementen wanneer u de professionele en flexibele online back-up oplossing van 3ICT gebruikt. De back-up van uw bedrijfskritische data zijn van wezenlijk belang voor het voortbestaan van uw bedrijf. U bent zich hiervan erg bewust en zo ook 3ICT.

Online back-up oplossing


Dit is waarom wij voortdurend investeren in de betrouwbaarheid en veiligheid van onze online back-up oplossing. Nieuwe softwareontwikkeling en gedreven, ervaren mensen helpen dit doel te bereiken. Onze oplossing biedt u vertrouwen en 3ICT geeft u de mogelijkheid om een gedegen online back-up dienst af te nemen.

Enkele voorbeelden van voordelen wat de online back-up dienst van 3ICT u biedt:

Gemoedsrust

De back-ups worden automatisch gemaakt, zodat iedere zorg overbodig wordt. U kunt back-ups met elke gewenste frequentie laten verlopen, ongeacht of dit dagelijks, wekelijks of maandelijks is.

Geen Investering

U heeft uw back-up is volledig uitbesteed. Er zijn geen grote investeringen in hardware of software nodig.

Automatische rapportage back-up

De oplossing bevat automatische status-notificatie in de client-software op het scherm en via e-mail. 3ICT informeert u na elke back-upactiviteit, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw back-ups.

100% Veilig en Exclusief

De back-ups worden volledig exclusief verzonden en opgeslagen. De data is versleuteld en gecomprimeerd op uw pc, laptop, server met behulp van de client-software en wordt verstuurd over een beveiligde SSL-verbinding, waarna het wordt opgeslagen in een solide en beveiligd datacenter.

Meerdere backup versies

U kunt ervoor kiezen om meerdere back-upversies van uw bestanden op te slaan. Wanneer een bestand is gewijzigd na de laatste back-up, zal bij de volgende back-up een nieuwe versie worden aangemaakt. Hierdoor kunt u dagen of zelfs weken terug in de tijd.

Backup makkelijk hersteld

Herstel van uw data is net zo eenvoudig als het maken van een back-up. U kunt zeer eenvoudig door op de Back-up Server opgeslagen bestanden bladeren en de gewenste data herstellen. De data op de Back-up Server heeft de originele mapstructuur behouden; hierdoor kunt u niet alleen de afzonderlijke data herstellen, maar ook de originele bestandsstructuur.

Voor meer informatie over online backup? Neem dan contact met ons op via 0252-714230 of via .