Onderwijs online en de educatieve sector

Specialist in de educatieve sector

Zoals vele weten is 3ICT gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van ICT netwerken voor het MKB segment. Als leverancier van Hardware, Software en IT-diensten hebben wij ruime ervaring op gebied van IT voor de zakelijke markt. 3ICT heeft ook een ruime ervaring op het gebied van IT in de educatieve sector (Primaire Onderwijs en Voortgezet Onderwijs).

3ICT wil hiermee zijn diensten uitbreiden in de educatieve sector en zijn ervan overtuigd dat wij een compleet pakket aan oplossingen en diensten aan onze klanten in de educatieve sector kunnen aanbieden. Vanwege de focus op en kennis van de educatieve IT sector, stelt het ons in staat om kwalitatief hoogwaardige en flexibele oplossingen te bieden voor het onderwijs.

Onderwijs online

Denk hierbij aan het ontwikkelde “OnderwijsOnline” concept. Het OnderwijsOnline concept is eigenlijk niets anders dan “Het nieuwe werken” speciaal gericht op het onderwijs. Bij OnderwijsOnline worden de desktops van de organisatie aangeboden als een online dienst. De organisatie hoeft de software niet aan te schaffen, maar sluit een contract af voor een vast bedrag per maand/jaar voor het gebruik. Wij zorgen voor installatie, onderhoud en beheer, en de gebruiker benadert de software over het internet. Door de schaalvoordelen en flexibiliteit van online werken, zijn de beheerskosten laag te houden en kan de productiviteit verhoogd worden.

Voordelen met betrekking tot het werken met OnderwijsOnline:

  • Locatie-onafhankelijk delen van informatie, tussen docenten en leerlingen
  • Altijd en overal toegang tot schoolapplicaties
  • Vergroting betrokkenheid van ouders door thuisstudiemogelijkheden
  • Het volgen van lessen bij langdurige afwezigheid
  • Bijlessen en individuele begeleiding van leerlingen/studenten op afstand
  • Altijd en overal toegang tot de school
  • Gecentraliseerde en beveiligde data-opslag
  • Lagere en inzichtelijke operationele ict-kosten

Voor meer informatie over de producten en diensten kunt u contact opnemen met 3ICT via telefoonnummer 0252-714230 of via .