Office 365 in de cloud

Microsoft Office kennen we allemaal, deze wordt lokaal op de benodigde plekken en servers geïnstalleerd. Office 365 is een Cloud oplossing waarbij de office pakketten als een geheel worden aangeboden als een dienst.

Office 365 heeft een groot aantal voordelen, deze zetten we graag even voor je op een rijtje:

Flexibiliteit

Office 365 is te benaderen vanaf iedere computer, laptop of tablet en op iedere locatie, zolang er maar internet verbinding is. Dit betekent, altijd toegang tot je mail account, agenda, documenten en contactpersonen. Het is natuurlijk prettig om snel te kunnen reageren op vragen van klanten of collega's. 

Gemak

Indien Office 365 is aangeschaft kan er direct gebruik van gemaakt worden. Het beheer en onderhoud neemt Microsoft voor haar rekening, dus de updates en wijzigingen worden automatisch doorgevoerd, wel zo gemakkelijk!

Kostenbesparing

Kosten zoals service contracten, licenties en servers zijn verleden tijd. Ook het ICT personeel hoeft zich niet meer bezig te houden met het checken en updaten van alle lokale werkplekken.

Vanaf nu sluit je een abonnement af voor het benodigde aantal gebruikers tegen een vast bedrag per maand.

Flexibele pakketten

Alle pakketten die worden aangeboden, van small business tot enterprise pakketten, kunnen desgewenst gewijzigd worden naar meer of minder gebruikers. Office 365 beweegt mee met de verandering binnen jouw bedrijf.

Zekerheid

Office 365 garandeert een up-time van 99,9%, wat het de afgelopen jaren ook daadwerkelijk is geweest, weet 3ICT uit ervaring. Altijd verzekerd van de beschikbaarheid van alle gegevens en de mogelijkheid om te kunnen werken.

Gegevensbescherming

Zowel de datacenters als de software zijn ongelofelijk goed beveiligd, hiermee voldoet Microsoft aan de strenge Europese privacyvoorwaarden. Microsoft was overigens de eerste die hieraan voldeed. Volgens 3ICT is Office 365 de veiligste oplossing die er is.

Overtuigd van Office 365?

3ICT helpt u graag met alle vraagstukken en uitdagingen die er zijn als je wilt overstappen naar de Cloud. Wij zien meer kansen en mogelijkheden dan je voor mogelijk houdt.

Veilig en snel werken is nu mogelijk!


Wij zijn zo overtuigd van Office 365 dat wij een gratis 30 dagen test aanbieden, zodat je alle voordelen zelf kunt ervaren.

Via onze salesafdeling kun je al je vragen kwijt en waar nodig een prijsopgave van ons krijgen. Bel je liever even persoonlijk? Wij nemen de telefoon graag op als u belt naar 0252 714 230