Onze COVID-19 coronavirus maatregelen

In deze onzekere tijd met betrekking tot het COVID-19 coronavirus voor velen, willen wij met 3ICT het volgende communiceren. In eerste instantie hopen wij van harte dat u en uw team gezond en veilig zijn en geen narigheid zullen ondervinden.

3ICT heeft zoals vele andere bedrijven ook voorzorgsmaatregelen genomen en wij werken er hard aan om op de hoogte te blijven en alle voorzorgsmaatregelen te nemen die nodig zijn. Hierbij zijn onze belangrijkste aandachtspunten de gezondheid van ons team en het bieden van de juiste support en service naar onze klanten en relaties.

Uiteraard zijn deze maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te remmen in onze zakelijke omgeving alsook onze privé omgeving. Hierbij moet u denken aan steriele schoonmaakdoekjes om voor- en achteraf toetsenborden, muizen en andere oppervlakten schoon te maken, en het gebruiken van latex handschoenen om de kans op besmetting te minimaliseren. Ook zullen onze medewerkers de aangegeven 1,5m afstand tot andere personen bewaren als zij op locatie komen. Tevens werken een aantal van onze medewerkers vanuit huis voor de dagelijkse gang van zaken.

De laatste maatregelen die wij treffen, is dat wij in de meeste gevallen met minder personen aan projecten op locatie zullen werken en dat wij zoveel mogelijk project-werkzaamheden (welke het toelaten) op afstand zullen uitvoeren. Voor deze week hebben wij de meeste externe projecten en werkzaamheden opgeschort, om deze op een later tijdstip in overleg met u alsnog uit te voeren

Onze normale ondersteuning via telefoon en email ondervind geen enkele hinder van deze maatregelen en u kunt de service en ondersteuning van ons verwachten welke u van ons gewend bent. Wel kan het zijn dat sommige verzoeken met enige vertraging worden afgehandeld, vanwege het overweldigende aantal verzoeken die wij de afgelopen dagen ontvingen om thuis te kunnen werken. We verwachten dat deze drukte nog een aantal dagen aanhoud en zich dan zal stabiliseren.

Deze maatregelen houden wij in ieder geval aan tot 6 april, uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM en de overheid.