|

3 redenen waarom online back-up beter is ......

online backup

Opslag

De online back-up biedt toegang tot praktisch ongelimiteerde opslagruimte, als ook een zeer hoge mate van beveiliging die u niet kunt krijgen bij bijvoorbeeld externe harde schijven of USB-sticks.

Bescherming tegen lokale bedreigingen

Het opslaan van uw bestanden in de online back-up betekent dat ze beschermd worden van lokale bedreigingen zoals brand, waterschade, stroomuitval, harde schijf falen, diefstal, virussen etc. De online back-up neemt deze bedreigingen voor uw data weg en zorgt voor gemoedsrust bij u. 3ICT geeft namelijk 100% garantie op de online back-up waardoor u de  zekerheid heeft dat uw informatie veilig is opgeslagen en beschermd tegen dit soort gevaren.

Veiligheid

3ICT gebruikt encryptie voor de toegang naar uw bestanden om deze zo te beschermen van toegang door derde partijen. U hoeft niet de tijd en de moeite te investeren om zelf uw bestanden te versleutelen of om andere veiligheidsmaatregelen te nemen, aangezien 3ICT dit voor u doet. Dagelijks wordt uw back-up gecontroleerd of deze werkelijk gedraaid heeft. Wij geven namelijk 100% garantie op de online back-up. Uw data te beschermen is waarmee wij u ontzorgen.

Meer informatie over online back-up, klik hier

windows 10

Windows 7 vanaf 2020 niet meer ondersteunt!

De ondersteuning voor Windows 7 loopt op 14 januari 2020 af. Microsoft brengt na die datum geen security-updates meer uit, ook niet voor kritieke gaten. Het is tijd om over te stappen naar Windows 10 en wij helpen u uiteraard.

Waarom stopt Microsoft met Windows 7?

De markt verandert en daarbij ook de systemen. Het kost veel geld en tijd om deze moderne systemen zoals Office 365 geschikt te maken voor de verouderde versies van Windows. Het doel van Microsoft is dat iedereen, niemand uitgezonderd, daarom overstapt naar Windows 10. Microsoft heeft aangegeven dat als alle gebruikers op hetzelfde systeem zitten het gemakkelijker is om updates te ontwikkelen en deze op grote schaal uit te voeren.

Een aantal voordelen van de overstap naar Windows 10.

Windows 10 is veilig! Windows 7 wordt onveilig in gebruik na 14 januari 2020 doordat de security updates niet meer uitgegeven worden;
Windows 10 blijft langer houdbaar, want de updates van Windows 10 lopen door tot 14 oktober 2025;
Het besturingssysteem is efficiënter in elkaar gezet, hierdoor laden programma’s sneller en zal het besturingssysteem ook minder vergen van de hardware;
Windows 10 sluit als beste aan op Office 365 en Microsoft 365;
Halfjaarlijks gaat Microsoft een grote update uitgeven waarin altijd een nieuwe functionaliteit wordt ingevoerd;
Nieuwe apps of updates van apps worden steeds minder of niet ondersteund op Windows 7, vooral na 14 januari 2020.

Upgraden naar Windos 10? Wij staan u graag te woord.