|

Intercept X stopt ALLE ransomware varianten?!

Een virus kost geld en tijd. Ransomware is een probleem wat niet meer weg te denken is. Zelfs uw mobiel is te hacken!!!
Een aantal oplossingen die uw data beschermen, lichten wij toe.

sophos

Sophos Mobile Control

Sophos Mobile Control is een device management oplossing waarmee u (al) uw smartphone(s) en tablet(s) beveiligd. Het beschermen van bedrijfsgegevens op mobiele devices is belangrijk dan ooit tevoren geworden. Met het steeds meer mobiel worden van de werkplek is het gevaar dat gevoelige bedrijfsgegevens kwijt raakt via niet beveiligde mobiele apparaten steeds groter. Met de Sophos Mobile Control beschermt u deze apparaten, zodat uw data veilig is.

Meer informormatie over hoe wij mobilie devices beveiligen?

sophos central

Anti Virus Bescherming

De volgende generatie antivirus software van Sophos biedt snelle en effectieve bescherming tegen de laatste virussen en andere malware. Uw netwerk beschermen is zeer belangrijk, vroeg of laat krijgt u te maken met een virus, ransomware, of hacking van uw netwerk. Dit is bijna niet te voorkomen.
Bescherm uw organisatie met Sophos Endpoint Protection tegen bedreigingen en virussen. Sophos Endpoint Protection zorgt ervoor dat uw netwerk veilig blijft zonder veel resources te gebruiken. door preventie-, detectie- en reactietechnologie toe te voegen bovenop uw besturingssysteem.

intercept x

Intercept X Stopt ALLE ransomware varianten!

Sophos Intercept X bevat CryptoGuard, een geavanceerde anti-ransomware engine die ontworpen is om alle bekende en onbekende ransomware aanvallen een halt toe te roepen. Door onderscheid te maken tussen “goede versleuteling” en “slechte versleuteling” is Cryptoguard uniek in zijn soort. Cryptoguard is in staat om ongewenste  aanpassingen aan bestanden terug te draaien naar de staat waarin ze verkeerden voordat de ransomware werd onderschept. Uw bestanden worden volledig automatisch hersteld.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord.