|

Voordelen van de Cloud

Onbezorgd, met een vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd. U bent ook niet langer genoodzaakt om doorlopend te investeren in de nieuwste pc’s of laptops.

24/7 Beschikbaar

Uw complete werkomgeving inclusief alle applicaties en informatie is 24 uur per dag beschikbaar: thuis, op kantoor, op locatie of zelfs onderweg. Uw kantoor is 24/7 beschikbaar. Vaak wordt de Cloud uitgebreid met onze VoIP oplossing. Voor meer informatie over VoIP kijk dan op HIER voor meer informatie.

Microsoft 

3ICT biedt u Cloud op maat aan samen met gespecialiseerde partners als Microsoft. Van de 8.500 ICT partners van Microsoft in Nederland behoort 3ICT tot de top 100. Hierdoor zijn er voor u leuke extra’s zoals een ochtendsessie met lunch om Office365 op zoveel mogelijk devices te proberen. Hierbij worden ook alle features uitgelegd, zoals het tegelijk bewerken van een document met meerdere personen.

ISO27001

Het ISO27001 certificaat is vanaf maart 2019 officieel op naam van 3ICT. Dit betekent concreet dat wij onze klanten aantonen dat wij het beveiligingsproces van hun gegevens goed beheersen. Gevoelige informatie wordt namelijk beschermt. Dit is essentieel aangezien er tegenwoordig hackers actief zijn én er nog wel eens informatielekken ontstaan.

Ook werken in de Cloud?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-714230.