Software test-automatiseerder

Je wilt natuurlijk graag weten wat er van jou verwacht gaat worden? Onze opdrachtgever in de omgeving Apeldoorn heeft, net zoals jij, hoge standaarden en werkt in dienst van haar klanten en doet er alles aan om de systemen zo goed en zo gebruikersvriendelijk te laten werken. Denk jij in oplossingen voor het meest ingewikkelde probleem? Heb jij een aantal jaren ervaring met JAVA? En vind je het een uitdaging om met een ondernemende geest miljoenen mensen te helpen met het vereenvoudigen van dagelijkse zaken?

Profiel

Jij hebt minimaal:

  • Minimaal HBO diploma het liefst richting ICT
  • 5 jaar ervaring als tester
  • Overheidservaring 
  • Tmap Next of ISTQB gecertificeerd 
  • Ervaring met Java, Jira, Selenium, Jmeter, Fitnesse en Robot Framework
  • Ervaring met Python is een pre

Verder beschik je over de volgende skills: je bent analytisch, secuur, probleemoplossend, resultaatgedreven en stressbestendig.

Waarom 3ICT?

Als je voor ons komt werken, staat je een veelzijdige en afwissende functie te wachten in een dynamische en high tech werkomgeving. Er is altijd ruimte voor initiatief en je krijgt de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Deze specifieke opdracht is voor de duur van 2-3 jaar en wij kunnen alleen maar zeggen, dat dit een opdrachtgever is waar je als ICT professional echt je passie en energie kwijt kan. De high-tech omgeving en het werken met de nieuwste tooling kan, volgens ons, niet anders dan iedere dag een feestje zijn.

Zie jij je al zitten bij jouw nieuwe opdracht?

Dan zit er niets anders op dan direct te reageren. Jouw CV en korte motivatie ontvangen wij graag via . Heb je vragen? Neem dan gerust even contact op met Mark Brons op 0252 71 42 30, hij helpt je graag met het beantwoorden van al jouw vragen.