|

De “Human Firewall”

De aanvallen van hackers nemen toe en worden steeds geraffineerder. Door op hardware/software gebied alle mogelijke security toe te passen wordt uw organisatie goed beveiligd. Er blijft er één die op deze manier niet te beveiligen is. De mens zelf.

 

De zwakste schakel

Gebruikers en dus je eigen medewerkers zijn vaak de zwakste schakel. Naast alle technische maatregelen zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS, e.d. is het belangrijk om een extra beveiligingslaag te creëren, de ‘human firewall’.

Met het KnowBe4 platform worden gebruikers getraind in het herkennen van phishing en ransomware e-mails en andere vormen van social engineering. Daarnaast worden regelmatig automatisch phishing aanvallen gesimuleerd met directe feedback aan gebruikers als ze de fout ingaan. Rapportage toont de progressie van de individuele gebruikers, afdelingen en de organisatie als geheel.

cybercrime training

Kennis delen is kracht

Samen kom je verder dan alleen en maak je jouw organisatie veiliger. De kennis die op het platform KnowBe4 aanwezig is, wordt gedeeld met de gebruikers, zodat alle medewerkers de mogelijkheid hebben zich te verdiepen in het herkennen van onveilige netwerk situaties. Een veilig bedrijf, veilig van ongewenst verkeer zoals hackers of computerkrakers. 

Maak jouw medewerkers bewust van het belang van netwerkbeveiliging, KnowBe4 helpt je daar goed bij met een bedrijfstest, een training en vervolgens het doornemen van voorbeelden.

Wil je snel meer te weten komen over wat KnowBe4 voor je kan betekenen? Check het hieronder.

 

.

 

Inbraakbeveiliging

Thuis en op kantoor doen we ook de deur op slot, zetten het alarm erop en zorgen dat we weten op welke manieren een inbreker binnen kan komen. Wij kunnen niet anders adviseren dan alle medewerkers de nodige kennis mee te geven, zodat iedereen een oogje in het zeil kan houden. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons 0252-714230 of .