|

Activa Groep naar de Cloud van 3ICT!

Activa Groep te Hoofddorp heeft passie voor ondernemers. Activa Groep is de partner op het gebied van accountancy en belastingadvies in Hoofddorp. Zij zien zichzelf niet louter als accountant of belastingadviseur. Zij gaan verder dan dat. U vindt in de Activa Groep een sparringpartner, meedenker en klankbord.

On-premise oplossing en in the Cloud

3ICT heeft de afgelopen jaren Activa Groep middels een on-premise oplossing ontzorgd van haar ICT. De laatste maanden zijn de gesprekken aangaande de Cloud sterk toegenomen en hebben zij de keuze gemaakt om de stap naar de Cloud van 3ICT te zetten. Wij zijn zeer content en trots met Activa Groep als klant en gaan uit van een voortzetting van de zeer positieve samenwerking voor de komende jaren.

Activia Groep over 3ICT

Ruud Bouman (zie foto) Directielid Activa Groep over 3ICT:
"Van tevoren weet je waar je aan toe bent met 3ICT BV, zowel over de serviceverlening als over de gemaakte prijsafspraak; Je vragen en of storingen worden direct opgepakt en verholpen; 3ICT BV heeft uitstekende knowhow in huis voor de dienstverlening die men levert, een betrouwbare ICT-partner."