|

3ICT behaalt vierde Silver competentie als Microsoft Partner

3ICT heeft op een 4-tal Microsoft competenties de “Silver” status behaald. In eerste instantie hebben we gekeken wat bij onze klanten, met name in het MKB segment, belangrijke speerpunten zijn. Daar hebben we de betreffende competenties op afgestemd. Door het volgen van diverse trainingen en het maken van een examen zijn de competenties succesvol afgerond. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het gaat om de volgende competenties:

* Silver Midmarket Solution Provider:
Hiermee leveren wij expertise op gebied van oplossingen, die gebaseerd zijn op de meest actuele technologie en IT-oplossingen.

* Silver Server Platform:
Hiermee kunnen wij u helpen in het bouwen, ontwerpen, implementeren en ondersteunen van de Windows serverbesturingssysteem, Windows server-gebaseerde toepassingen en de Microsoft-server infrastructuur. Zodoende bent u beter in staat om uw bedrijfsstrategiëen te ondersteunen, door middel van een hoog niveau van beschikbaarheid, flexibiliteit en automatisering.

* Silver Hosting:
Hiermee zijn wij geautoriseerd om u, vanaf onze eigen hard- en software in het datacentrum, diensten aan te kunnen bieden. Hierbij moet u denken aan Online Backup, Beveiligde E-Mail, Cloud werkplekken en Office 365.

* Silver Small Business:
Hiermee geven wij aan dat wij gespecialiseerd zijn om de juiste diensten en produkten te kunnen aanbieden voor het MKB segment.

Als laatste hebben we de specialisatie Cloud Accelerate behaald. Deze specialisatie geeft aan dat 3ICT bekwaam is om de verschillende Cloud oplossingen te ontwerpen en aan te bieden.