Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

3ICT BV in de Inforegio nr.3 2020

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van ICT infrastructuren die voldoen aan de huidige wensen en eisen van bijv. het thuiswerken.

Lees meer: 3ICT BV in de Inforegio nr.3 2020
|

3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd

Het ISO 27001 certificaat is de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging, gegeven aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem hebben geïmplementeerd. De ISO 27001 norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

Lees meer: 3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd!
|

Corona malware & phishing

Graag willen wij u attenderen op het volgende.

Terwijl we allemaal hard werken om de huidige situatie thuis en hier op kantoor aan te pakken, zijn er anderen die proberen te profiteren van deze afleiding. Houd er rekening mee dat criminele organisaties wereldwijde malware- en phishing-campagnes zijn gestart die proberen te profiteren van de Coronavirus-pandemie om de computers van slachtoffers te infecteren met malware.

Lees meer: Corona-context malware & phishing
|

Onze COVID-19 coronavirus maatregelen

In deze onzekere tijd met betrekking tot het COVID-19 coronavirus voor velen, willen wij met 3ICT het volgende communiceren. In eerste instantie hopen wij van harte dat u en uw team gezond en veilig zijn en geen narigheid zullen ondervinden.

Lees meer: Onze COVID-19 coronavirus maatregelen
|

Wij zijn er voor u. Team(s) up!

Als eerste hopen wij dat het u en uw familie goed gaat. Het coronavirus heeft een ongelooflijke impact. De gehele wereld is op een andere manier naar zichzelf en het dagelijks werken gaan kijken.

Lees meer: Wij zijn er voor u. Team(s) up!