Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

On-Site developer in Groningen

Of je ZZP-er bent of op basis van detachering aan de slag wilt, de keuze is aan jou. Wij weten dat het bestaande CloudNL VMware team in het prachtige Groningen jou met open armen zal ontvangen, jouw kennis op waarde geschat zal worden en je in de kick-ass omgeving het beste uit jezelf kunt halen.

Ons CloudNL VMware team in het mooie Groningen is dringend op zoek naar jou! Voor 4 dagen in de week mag jij het verschil maken in een enthousiast team waar alles in het werk gesteld wordt om de beste oplossingen te creeren.

 

Lees meer: On-Site developer

ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

KPN is ISDN aan het uitfaseren. Dit betekent dat u voor 1 september 2019 een nieuwe telefonie oplossing dient te hebben. Uiteraard alleen wanneer u nu ISDN gebruikt voor uw telefonie oplossing.

Er zijn een aantal mogelijkheden om in te gaan zetten: Voice over IP, het internetbellen, is de meest flexibele optie. Een andere mogelijkheid is de eigen vaste telefooncentrale te vervangen door een IP centrale, dan verandert er eigenlijk niet zo veel. Hiermee krijgt u een aparte internetverbinding en worden uw telefoonnummers overgezet van een ISDN naar een VoIP aanbieder.

Lees meer: ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

Kostenbesparing voor uw organisatie door VoIP van 3ICT

Meer functionaliteiten voor minder geld! Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding zonder dat u hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. De spraak is van een superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM- en ticketsystemen.

Lees meer: Kostenbesparing door VoIP van 3ICT

ICT testopdracht 2 jaar omgeving Apeldoorn

Detacherings opdracht die je echt niet wilt missen! 

Je komt in dienst bij 3ICT en je wordt geplaatst bij een opdrachtgever in de regio Apeldoorn. De opdracht duurt 2-3 jaar en we kunnen alleen maar zeggen dat je daar een warm welkom te wachten zult staan. Je komt in een high-tech omgeving terecht, waar gewerkt wordt met de laatste methoden en met de nieuwste tooling. 

Zowel bij ons, als bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, gewoon omdat postitieve ontwikkeling voorop staat. Zowel op het gebied van ICT als op jouw persoonlijke ontwikkeling, want daar varen we allemaal beter bij.

 

Lees meer: ICT testopdracht 2 jaar Apeldoorn

3ICT behaalt vierde Silver competentie als Microsoft Partner

3ICT heeft op een 4-tal Microsoft competenties de “Silver” status behaald. In eerste instantie hebben we gekeken wat bij onze klanten, met name in het MKB segment, belangrijke speerpunten zijn. Daar hebben we de betreffende competenties op afgestemd. Door het volgen van diverse trainingen en het maken van een examen zijn de competenties succesvol afgerond. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer: 3ICT behaalt vierde Silver competentie als...