Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

Kostenbesparing voor uw organisatie door VoIP van 3ICT

Meer functionaliteiten voor minder geld! Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding zonder dat u hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. De spraak is van een superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM- en ticketsystemen.

Lees meer: Kostenbesparing door VoIP van 3ICT

ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

KPN is ISDN aan het uitfaseren. Dit betekent dat u voor 1 september 2019 een nieuwe telefonie oplossing dient te hebben, wanneer u nu ISDN inzet voor uw telefonie oplossing.

Er zijn een aantal mogelijkheden om in te gaan zetten. Voice over IP, internetbellen, is de meest flexibele optie. Een andere mogelijkheid is de eigen vaste telefooncentrale te vervangen door een IP centrale, dan verandert er eigenlijk niet zo veel. Hiermee krijgt u een aparte internetverbinding en worden uw telefoonnummers overgezet van een ISDN naar een VoIP aanbieder.

Lees meer: ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

Oplevering Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven

De Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven (Schroeder) is een mensontwikkelbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) aan het werk kunnen. Een werkzoekende kan werken op één van de activiteiten van Schroeder. Deze activiteiten zijn marktgericht en bieden de burgers in Den Haag en omgeving mogelijkheden om geld te besparen door het hergebruik van goederen, door betaalbare diensten in en om het huis te verzorgen en door advisering en steun bij energiebesparing.

Lees meer: Oplevering Stichting Dr. Schroeder van der Kolk...

Werken in de Cloud met Cloud computing van 3ICT

“Werken in de Cloud”: u hebt er ongetwijfeld over gehoord. Cloud computing is de moderne naam voor een manier van werken die voorheen werd aangeduid als “applicatiehosting” of “ASP hosting”. Deze vorm van automatisering heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen. Met Cloud computing bent u verlost van dure, kwetsbare IT op locatie: uw kantooromgeving wordt gevirtualiseerd. Dit wil zeggen dat alle door u gebruikte applicaties en data worden gehost vanuit een krachtig en maximaal beveiligd datacenter.

Lees meer: Werken in de Cloud met 3ICT

De “Human Firewall”

De aanvallen van hackers nemen toe en worden steeds geraffineerder. Door op hardware/software gebied alle mogelijke security toe te passen wordt uw organisatie goed beveiligd.

Er blijft er een die op deze manier niet te beveiligen is. De mens zelf.

Lees meer: De “Human Firewall”