Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

3ICT steunt de zorg

Al een aantal jaar kopen en bedrukken wij onze overhemden en polo's bij Gerard en Jacqueline Blankennagel van Blanc Promotie Textiel te Boesingheliede. Vanaf dag een is het fijn zaken doen en blijkt ook dat zij hun hart op de juiste plek hebben.

Lees meer: 3ICT steunt de zorg
|

Wij zijn er voor u. Team(s) up!

Als eerste hopen wij dat het u en uw familie goed gaat. Het coronavirus heeft een ongelooflijke impact. De gehele wereld is op een andere manier naar zichzelf en het dagelijks werken gaan kijken.

Lees meer: Wij zijn er voor u. Team(s) up!
|

Microsoft 365 en Microsoft Office 365 prijsverhoging

Op 19 augustus 2021 kondigde Microsoft een prijsverhoging aan van verschillende Microsoft 365 en Microsoft Office 365 diensten.

Lees meer: Office 365 prijsverhoging en licentiewijziging
|

3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd

Het ISO 27001 certificaat is de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging, gegeven aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem hebben geïmplementeerd. De ISO 27001 norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

Lees meer: 3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd!
|

3ICT BV in de Inforegio nr.3 2020

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beheren en onderhouden van ICT infrastructuren die voldoen aan de huidige wensen en eisen van bijv. het thuiswerken.

Lees meer: 3ICT BV in de Inforegio nr.3 2020