Nieuws - 3ICT

Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

3ICT helpt Adamas Inloophuis

3ICT staat altijd klaar om goede initiatieven te ondersteunen, zo ook het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij ontvingen van Aniel en Mark een nieuwe laptop en een tablet om gasten een positieve gezondheidstest aan te kunnen bieden. Uiteraard helemaal geinstalleerd en voorzien van de nodige software, zodat er direct gebruik van kon worden gemaakt. Annelies Osinga was zichtbaar blij en waardeerde de gift enorm.

Lees meer: 3ICT helpt Adamas Inloophuis

On-Site developer in Groningen

Of je ZZP-er bent of op basis van detachering aan de slag wilt, de keuze is aan jou. Wij weten dat het bestaande CloudNL VMware team in het prachtige Groningen jou met open armen zal ontvangen, jouw kennis op waarde geschat zal worden en je in de kick-ass omgeving het beste uit jezelf kunt halen.

Ons CloudNL VMware team in het mooie Groningen is dringend op zoek naar jou! Voor 4 dagen in de week mag jij het verschil maken in een enthousiast team waar alles in het werk gesteld wordt om de beste oplossingen te creeren.

 

Lees meer: On-Site developer

ICT testopdracht 2 jaar omgeving Apeldoorn

Detacherings opdracht die je echt niet wilt missen! 

Je komt in dienst bij 3ICT en je wordt geplaatst bij een opdrachtgever in de regio Apeldoorn. De opdracht duurt 2-3 jaar en we kunnen alleen maar zeggen dat je daar een warm welkom te wachten zult staan. Je komt in een high-tech omgeving terecht, waar gewerkt wordt met de laatste methoden en met de nieuwste tooling. 

Zowel bij ons, als bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, gewoon omdat postitieve ontwikkeling voorop staat. Zowel op het gebied van ICT als op jouw persoonlijke ontwikkeling, want daar varen we allemaal beter bij.

 

Lees meer: ICT testopdracht 2 jaar Apeldoorn

ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

KPN is ISDN aan het uitfaseren. Dit betekent dat u voor 1 september 2019 een nieuwe telefonie oplossing dient te hebben. Uiteraard alleen wanneer u nu ISDN gebruikt voor uw telefonie oplossing.

Er zijn een aantal mogelijkheden om in te gaan zetten: Voice over IP, het internetbellen, is de meest flexibele optie. Een andere mogelijkheid is de eigen vaste telefooncentrale te vervangen door een IP centrale, dan verandert er eigenlijk niet zo veel. Hiermee krijgt u een aparte internetverbinding en worden uw telefoonnummers overgezet van een ISDN naar een VoIP aanbieder.

Lees meer: ISDN wordt uitgefaseerd en nu?

Kostenbesparing voor uw organisatie door VoIP van 3ICT

Meer functionaliteiten voor minder geld! Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding zonder dat u hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. De spraak is van een superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM- en ticketsystemen.

Lees meer: Kostenbesparing door VoIP van 3ICT