Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd

Het ISO 27001 certificaat is de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging, gegeven aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem hebben geïmplementeerd. De ISO 27001 norm staat voor een procesmatige aanpak voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, bewaken, onderhouden en verbeteren van informatiebeveiliging op basis van een Information Security Management System.

Lees meer: 3ICT nu ISO 27001 gecertificeerd!

|

Wegens succes nog 1 maand verlengd; 50% korting op uw overstap naar VoIP!

ISDN van KPN is voor decennia een zeer goede maar kostbare investering geweest. Zowel voor de KPN als voor u. Door het kostbare onderhoud aan de ISDN-lijnen en de komst van VoIP heeft KPN besloten alle ISDN-lijnen uit te faseren voor eind september 2019.

Lees meer: Wegens succes nog 1 maand verlengd; 50% korting...

|

Voordelen van de Cloud

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd. U bent ook niet langer genoodzaakt om doorlopend te investeren in de nieuwste pc’s of laptops.

Lees meer: Voordelen van de Cloud

|

In de wolken met 3ICT

Nu en in de toekomst worden toepassingen en oplossingen steeds vaker ondergebracht in de Cloud. Denk hierbij aan toepassingen zoals
VoIP-telefonie en werkplekken. Welke voordelen biedt dit voor uw organisatie?

Lees meer: De 7 voordelen van de Cloud

|

3ICT helpt Adamas Inloophuis

3ICT staat altijd klaar om goede initiatieven te ondersteunen, zo ook het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij ontvingen een nieuwe laptop en een tablet om gasten een positieve gezondheidstest aan te kunnen bieden. Uiteraard helemaal geinstalleerd en voorzien van de nodige software. 

Lees meer: 3ICT helpt Adamas Inloophuis