Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

Wegens succes nog 1 maand verlengd; 50% korting op uw overstap naar VoIP!

ISDN van KPN is voor decennia een zeer goede maar kostbare investering geweest. Zowel voor de KPN als voor u. Door het kostbare onderhoud aan de ISDN-lijnen en de komst van VoIP heeft KPN besloten alle ISDN-lijnen uit te faseren voor eind september 2019.

Lees meer: Wegens succes nog 1 maand verlengd; 50% korting...

|

In de wolken met 3ICT

Nu en in de toekomst worden toepassingen en oplossingen steeds vaker ondergebracht in de Cloud. Denk hierbij aan toepassingen zoals
VoIP-telefonie en werkplekken. Welke voordelen biedt dit voor uw organisatie?

Lees meer: De 7 voordelen van de Cloud

|

3ICT helpt Adamas Inloophuis

3ICT staat altijd klaar om goede initiatieven te ondersteunen, zo ook het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij ontvingen een nieuwe laptop en een tablet om gasten een positieve gezondheidstest aan te kunnen bieden. Uiteraard helemaal geinstalleerd en voorzien van de nodige software. 

Lees meer: 3ICT helpt Adamas Inloophuis

|

Voordelen van de Cloud

Voor een vast bedrag per gebruiker per maand zijn professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit gegarandeerd. U bent ook niet langer genoodzaakt om doorlopend te investeren in de nieuwste pc’s of laptops.

Lees meer: Voordelen van de Cloud

|

On-Site developer in Groningen

Of je ZZP-er bent of op basis van detachering aan de slag wilt, de keuze is aan jou. Wij weten dat het bestaande CloudNL VMware team in het prachtige Groningen jou met open armen zal ontvangen, jouw kennis op waarde geschat zal worden en je in de kick-ass omgeving het beste uit jezelf kunt halen.

Lees meer: On-Site developer