Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

Onze COVID-19 coronavirus maatregelen

In deze onzekere tijd met betrekking tot het COVID-19 coronavirus voor velen, willen wij met 3ICT het volgende communiceren. In eerste instantie hopen wij van harte dat u en uw team gezond en veilig zijn en geen narigheid zullen ondervinden.

Lees meer: Onze COVID-19 coronavirus maatregelen

|

Corona malware & phishing

Graag willen wij u attenderen op het volgende.

Terwijl we allemaal hard werken om de huidige situatie thuis en hier op kantoor aan te pakken, zijn er anderen die proberen te profiteren van deze afleiding. Houd er rekening mee dat criminele organisaties wereldwijde malware- en phishing-campagnes zijn gestart die proberen te profiteren van de Coronavirus-pandemie om de computers van slachtoffers te infecteren met malware.

Lees meer: Corona-context malware & phishing

|

Werken in de Cloud met Cloud computing van 3ICT

Wij helpen u naar het “Werken in de Cloud”. Onbezorgd werken voor een vast bedrag per maand. Hoge prestaties, een grote flexibiliteit en een ongeëvenaarde stabiliteit. 

Lees meer: Werken in de Cloud met 3ICT

|

ICT testopdracht 2 jaar omgeving Apeldoorn

Detacherings opdracht die je echt niet wilt missen! De high-tech omgeving en het werken met de nieuwste tooling kan, volgens ons, niet anders dan iedere dag een feestje zijn.

Lees meer: ICT testopdracht 2 jaar Apeldoorn

|

3ICT behaalt vierde Silver competentie als Microsoft Partner

3ICT heeft op een 4-tal Microsoft competenties de “Silver” status behaald. In eerste instantie hebben we gekeken wat bij onze klanten, met name in het MKB segment, belangrijke speerpunten zijn. Daar hebben we de betreffende competenties op afgestemd. Door het volgen van diverse trainingen en het maken van een examen zijn de competenties succesvol afgerond. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer: 3ICT behaalt vierde Silver competentie als...