Nieuws

Het laatste nieuws van 3ICT:

|

Kostenbesparing voor uw organisatie door VoIP van 3ICT

ISDN van KPN is voor decennia een zeer goede maar kostbare investering geweest. Zowel voor de KPN als voor u. Door het kostbare onderhoud aan de ISDN-lijnen en de komst van VoIP heeft KPN besloten alle ISDN-lijnen uit te faseren voor eind september 2019.

Lees meer: Kostenbesparing voor uw organisatie door VoIP...

|

ISDN wordt uitgefaseerd en nu? VoIP

ISDN bestaat sinds de jaren ‘90. ISDN is herkenbaar aan de betrouwbare analoge telefoonverbindingen en goede geluidskwaliteit. Door de komst van een nieuwe manier van zakelijk communiceren over het internet geheten VoIP, is het onderhoud van de ISDN-lijnen niet meer rendabel geworden voor KPN. Er is dan ook besloten om uiterlijk per 1 september 2019 te stoppen met deze vaste telefoonlijnen waar vaak ook het alarm op zit.

Lees meer: ISDN wordt uitgefaseerd en nu? VoIP

|

On-Site developer in Groningen

Of je ZZP-er bent of op basis van detachering aan de slag wilt, de keuze is aan jou. Wij weten dat het bestaande CloudNL VMware team in het prachtige Groningen jou met open armen zal ontvangen, jouw kennis op waarde geschat zal worden en je in de kick-ass omgeving het beste uit jezelf kunt halen.

Ons CloudNL VMware team in het mooie Groningen is dringend op zoek naar jou! Voor 4 dagen in de week mag jij het verschil maken in een enthousiast team waar alles in het werk gesteld wordt om de beste oplossingen te creeren.

 

Lees meer: On-Site developer

|

3ICT helpt Adamas Inloophuis

3ICT staat altijd klaar om goede initiatieven te ondersteunen, zo ook het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. Zij ontvingen van Aniel en Mark een nieuwe laptop en een tablet om gasten een positieve gezondheidstest aan te kunnen bieden. Uiteraard helemaal geinstalleerd en voorzien van de nodige software, zodat er direct gebruik van kon worden gemaakt. Annelies Osinga was zichtbaar blij en waardeerde de gift enorm.

Lees meer: 3ICT helpt Adamas Inloophuis

|

Werken in de Cloud met Cloud computing van 3ICT

Wij helpen u naar het “Werken in de Cloud”. 

U hebt er ongetwijfeld over gehoord. Cloud computing is de moderne naam voor een manier van werken die voorheen werd aangeduid als “applicatiehosting” of “ASP hosting”. Deze vorm van automatisering heeft zijn waarde inmiddels ruimschoots bewezen. Met Cloud computing bent u verlost van dure, kwetsbare IT op locatie: uw kantooromgeving wordt gevirtualiseerd.

 

Lees meer: Werken in de Cloud met 3ICT