Mobiele telefonie diensten van 3ICT

Onderdeel van IT beheer

Het beheer van uw IT krijgt een logische aanvulling. 3ICT maakt uw mobiele telefoons, smartphones en tablets tot een integraal onderdeel van uw IT beheer. Wij zijn Certified Partner van FirmTel Managed Mobility.

Met de simkaarten van FirmTel kunnen wij u nu ook uw mobiele telecom zorg uit handen nemen. Per dag medewerkers aan- en afsluiten, uw bedrijfsdata afschermen bij verlies of diefstal, mobiele diensten aanpassen aan de functie van uw medewerker.

Mobiele communicatie beheer

Uw mobiele communicatie en uw IT infrastructuur onder één vertrouwd dak met 3ICT
Een ‘mobiel probleem’ kan vergelijkbare oorzaken hebben, zoals een server die ‘hangt’, verkeerde rechten, onjuiste instelling, falende verbinding. 3ICT is als geen ander in staat om ook uw mobiele toestellen effectief en efficiënt te beheren omdat wij onze diensten nu hebben uitgebreid met FirmTel.

Uw voordelen

  • Integraal beheer van IT beheer en mobiel telecom
  • Volledige flexibiliteit, dagelijks opzegbare abonnementen
  • Optimale mobiele beveiliging en snelle actie bij calamiteiten
  • Inzicht in de kosten en verbruik met heldere rapportage
  • Een solide netwerk met vertrouwde service

3ICT ziet waar het mis gaat

FirmTel maakt gebruik van het netwerk van Vodafone, een van de 2 grote aanbieders die voortdurend investeert in verbetering van de capaciteit en nieuwe toepassingen. Smartphones, tablets zijn in feite computers en kunnen vergelijkbare ‘problemen’ hebben. Vanuit ons beheersysteem hebben wij een 360 graden blik over uw netwerk en zien wij waar het mis gaat. Bij storing kan er direct worden gehandeld. In de meeste gevallen kan het probleem direct en op afstand worden verholpen.

Mobiel beheer laten verzorgen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-714230 of stuur een email naar