Onderhoud en beheer van uw ICT infrastructuur  

De kwaliteit van uw ICT-omgeving is bepalend voor het presteren van uw organisatie. Door de complexiteit van hedendaagse systemen en structuren is het cruciaal dat ieder onderdeel naar behoren werkt. Niets is zo frustrerend als een slecht functionerende infrastructuur. Om dit op te lossen kunt u het beheer en het onderhoud van uw complete omgeving onderbrengen bij 3ICT. Wij beschikken over de kennis, ervaring en capaciteit om de doorlopende kwaliteit van uw infrastructuur en uw netwerkomgeving te waarborgen.

Proactief, ondersteuning en onderhoud

Een proactieve instelling en continu monitoring zorgen ervoor dat uw ICT u ondersteunt in het uitvoeren van uw werkzaamheden. Onze eigen helpdesk zit iedere dag voor u klaar om u snel en vakkundig bij te staan bij eventuele problemen. Wij zorgen vervolgens voor doeltreffende oplossingen.

Onze helpdesk is er voor u

Wij denken altijd met u mee en bieden een oplossing voor ieder vraagstuk of probleem. De 3ICT helpdesk zit van maandag tot en met vrijdag voor u klaar van 8:30 tot 17:30 uur.

Natuurlijk begrijpen wij dat u buiten deze uren een oplossing nodig heeft! Flexibel als wij zijn, passen wij hier natuurlijk een mouw aan. Indien u behoefte hebt aan uitgebreider support of heeft u 3ICT nodig op uw locatie?  Dan stemmen wij de tijden op uw wensen en eisen af.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-714230 of stuur een email naar .

Inventarisatie, second opinion of kennismaking?

 

Ook voor een inventarisatie van uw huidige omgeving, een second opinion of een vrijblijvende kennismaking bent u van harte welkom bij 3ICT.