Onderhoud van uw infrastructuur en het beheer over uw ICT activiteiten

De kwaliteit van uw ICT-omgeving is bepalend voor het presteren van uw organisatie. Door de complexiteit van hedendaagse systemen en structuren is het cruciaal dat ieder onderdeel naar behoren werkt. Niets is zo frustrerend als een slecht functionerende infrastructuur. Daarom brengt u het beheer en het onderhoud van uw complete omgeving onder bij 3ICT. Wij beschikken over de kennis, ervaring en capaciteit om de doorlopende kwaliteit van uw infrastructuur en uw netwerkomgeving te waarborgen.

Een proactieve instelling en continu monitoring zorgen ervoor dat uw ICT u ondersteunt in het uitvoeren van uw werkzaamheden. Onze eigen helpdesk staat iedere dag paraat om u snel en vakkundig bij te staan bij eventuele problemen en te zorgen voor doeltreffende oplossingen. Wij denken met u mee en bieden de solutie voor ieder vraagstuk of probleem. De 3ICT helpdesk is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 8:30 tot 17:30 uur. Indien u behoefte hebt aan nog uitgebreider support, dan stemmen wij de tijden op uw wensen en eisen af.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0252-714230 of stuur een email naar . Ook voor een inventarisatie van uw huidige omgeving, een second opinion of een vrijblijvende kennismaking bent u van harte welkom bij 3ICT.