Flexibel

Omdat wij als geen ander weten dat geen enkel bedrijf hetzelfde is krijgt u altijd een flexibele oplossing in ICT oplossingen. U weet precies wat uw wensen en verwachtingen zijn, 3ICT springt hier felxibel op in door datgene te adviseren waar u daadwerkelijk baat bij heeft.

MBK kan investeren in groei

Groeien als MKB is natuurlijk fantastisch! En gezond groeien kan alleen als je flexibel bent en een flexibele ICT partner hebt. Wij spelen altijd in op de omstandigheden binnen jouw organsiatie. Als geen ander weten wij dat niets zo veranderlijk is als bedrijven binnen het MKB. Daarom zijn al onze diensten flexibel en passen wij ons aan, zodat u precies dat advies, beheer en die ondersteuning krijgen die jullie nodig hebben.

Flexibel in A-merken

3ICT levert en installeert betrouwbare hardware en software van alleen A-merken voor het MKB. Alleen het beste is goed genoeg, daar zijn we dan weer minder flexibel in, maar gelukkig is er een ruime keuze zodat wij een prima advies kunnen geven op uw wensen. A-merken hebben het grote voordeel dat ze uitstekend getest zijn, ze zijn (net als wij) betrouwbaar en wij hebben uitstekende connecties. 

Senior consultant op lokatie

Flexabiliteit betekent ook dat wij u zo goed als mogelijk helpen en assisteren. In de meeste gevallen kunnen wij u telefonisch prima helpen, maar blijkt het noodzakelijk, dan komt er een senior consulant bij u op lokatie om alle ins en outs met u te delen. Hoe meer kennis u heeft, hoe makkelijker is het om te blijven werken in een stabiele ICT omgeving. U kunt ervan op aan dat wij in duidelijke en heldere taal u de uitleg geven die u nodig heeft!