Bekijk de beschikbaarheid van uw WWW adres via de Domein controle

Iedere website is benaderbaar via een eigen, uniek adres: de URL. Diverse partijen bieden gratis domeinregistratie aan, waarbij de door u gekozen naam gelinkt wordt aan die van de aanbieder. Wilt u een eigen domeinnaam, bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, gekoppeld aan een door u gekozen extensie (.nl, .com, .org etc.) dan kunt u uw domeinregistratie laten verzorgen door 3ICT.

Beheer van uw registratie

Wij verzorgen uw domeinregistratie tegen zeer scherpe prijzen. Voor een klein jaarlijks bedrag bent u verzekerd van uw eigen, unieke URL op het Internet. Wij beheren uw registratie en kunnen deze in overleg met u verlengen, stopzetten of wijzigen.

Welke naam kies ik voor mijn website

Hebt u moeite met het kiezen van een geschikte naam? Wij helpen u hierbij en kijken tevens of de door u gewenste naam nog beschikbaar is. Omdat wij uw domeinregistratie beheren, hoeft u zich geen zorgen te maken over de bijkomende administratieve zaken.

Hosting van uw website

Met domeinregistratie hebt u een eigen plek op Internet waarmee bezoekers uw website kunnen benaderen. Hebt u ruimte nodig voor het bouwen van uw website? Ook hiervoor kunt u bij 3ICT terecht. Naast domeinregistratie verzorgen wij ook de hosting van uw website.

Kunnen wij u helpen?

Voor meer informatie betreft domeinregistratie, het kiezen van de juiste URL en het verkrijgen van een scherp tarief? Neem contact op met 3ICT via 0252 714 230 of gebruik ons contactformulier, wij nemen altijd snel contact met u op.