Betrouwbaar

Acurate oplossingen

Bij 3ICT geloven wij in het vinden van oplossingen en dan het liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Wij maken van uw automatisdering onze zorg, daar kunt u van op aan. Als MKB bedrijf is het belangrijk om een stabiele ICT omgeving te hebben, samen zoeken we naar oplossingen waar u zich het beste in kunt vinden. Zowel technisch als financieel.

Bereikbaar en benaderbaar

Betrouwbaar doordat wij bereikbaar en benaderbaar zijn. Wij zitten graag samen met u om de tafel voor een persoonlijk gesprek. Alhoewel wij verstand heben van het werken "In the Cloud" is voor ons samen een kopje koffie drinken toch het allerbeste begin van het partnerschap wat wij graag samen met u aangaan.

Geen vraag is ons gek genoeg, we gaan graag de uitdaging aan om uw ICT omgeving dusdanig naar wens te maken, zodat u zicht daar prettig bij voelt en past bij uw organisatie.

Pro-actief netwerkbeheer

Doordat wij continue bedrijfskritische hardware- en software-componenten binnen het ICT netwerk monitoren hoeft u dit niet meer in de gaten te houden. 

Stabiel data centre

3ICT voldoet aan alle veiligheidsnormen zodat al uw data veilig zijn. Of u ons data centre gebruikt of dat deze op lokatie staat. De indeling van de data centers is van groot belang en is onze exeprtise, door onze technische kennis en jarenlange ervaring kunnen wij deze storings-arm inrichten voor een stabiele ICT omgeving.